Kookplaat accessoires

HEZ9VRUD0 BOSCH Kookplaat accessoires

Recirculatieset tbv vrijblazend, inhoud 4 stuks
  • HEZ9VRUD0-Bosch-Kookplaat-accessoires
  • HEZ9VRUD0-Bosch-Kookplaat-accessoires
  • HEZ9VRUD0-Bosch-Kookplaat-accessoires
  • HEZ9VRUD0-Bosch-Kookplaat-accessoires
115,-
Bezorgen:
Gratis bezorgd door postnl
Garantie:
Dit artikel is niet meer leverbaar, graag kijken wij samen met u naar een passend alternatief.
Neem hiervoor contact met ons op via
0318-456000 of info@123apparatuur.nl

Of klik hier om teruggebeld te worden.
vergelijken


Voor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd
- alleen bij voorraad artikelen
14 dagen bedenktijd
Het beste advies
Al 20 jaar vertrouwd
Omschrijving

Belangrijkste kenmerken

 

  • Recirculatie starterset met cleanAir filters (4 stuks) en verbindingselement/adapter voor uitblazen achter de kast: - 4 cleanAir filters verwijdert 85% van de geuren en gaat 1 jaar mee - een telescopische slider met geïntegreerde afdichtingen en een zelfklevend bevestigingsframe om de luchtuitlaat van het apparaat eenvoudig te verbinden met de uitsparing in het achterpaneel van het meubilair. Het Plug’ n Play -systeem maakt zeer handige planningen en zeer gemakkelijke en snelle installaties mogelijk. Een retouropening van ≥400cm² moet worden gerespecteerd in het plintgebied. Deze configuratie vereist een verticale opening van min. 25 mm achter het achterpaneel van het meubilair. Voorgesteld voor ideale prestaties zijn 50 mm.
Eigenschappen van HEZ9VRUD0
Aansluiting
eigenschapwaarde 
Installatie bijzonderheden Achter de kast  
Algemeen
eigenschapwaarde 
Acties Geen  
Categorie Kookplaat accessoires  
EAN 4242005225361  
Levertijd 1 t/m 3 werkdagen  
Merk Bosch  
Naam (NL) Bosch startset t.b.v. recirculatie  
Ook bekend als PXX895D66E, PVQ795F25E, PVQ895F25E, PVQ795F25E  
Maten en gewicht
eigenschapwaarde 
Breedte inclusief verpakking 250 mm  
Diepte inclusief verpakking 281 mm  
Hoogte inclusief verpakking 94 mm  
Garantie
2 jaar garantie
Standaard ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie en service op alle artikelen van het merk BOSCH dat u bij 123apparatuur koopt. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen adviseren wij u bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch of per e-mail te verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben onze medewerkers de juiste gegevens van de servicedienst voor u. De fabrieksgarantie van de BOSCH HEZ9VRUD0 is 2 jaar.
Meer van Bosch
Bekijk hier alle Bosch Kookplaat accessoires

Bosch logo
Bosch
Taurusavenue 36
2132 LS Hoofddorp
Tel: +31(0)88-4244010
Website: www.bosch-home.nl

Over Bosch
Bosch Nederland is een regionale afdeling van de Bosch Groep. De Bosch Groep is een wereldwijd toonaangevend technologiebedrijf en dienstverlener. Er werken wereldwijd ongeveer 375.000 medewerkers (situatie op 31 december 2015). Het bedrijf realiseerde in het boekjaar 2015 een omzet van meer dan 70 miljard euro. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology. De Bosch Groep bestaat onder meer uit de Robert Bosch GmbH met ongeveer 440 dochter- en regionale maatschappijen in ongeveer 60 landen. Bosch is in ongeveer 150 landen vertegenwoordigd. Dit wereldwijde netwerk van ontwikkelings-, productie- en distributiecentra vormt de basis voor de verdere groei. In 2015 vroeg Bosch wereldwijd 5.400 patenten aan. De Bosch Groep bevordert met al zijn producten en diensten de levenskwaliteit van mensen door middel van innovatieve, nuttige en fascinerende oplossingen. Op die manier biedt het bedrijf wereldwijd “Technologie voor het leven”.

Bosch streeft ernaar uw huishouden aangenamer en makkelijker te maken. Met dat doel voor ogen proberen we al sinds 1886 de prestaties van onze apparatuur keer op keer te verbeteren. Het resultaat is een onophoudelijke stroom technische innovaties. Bosch staat voor apparaten die langer meegaan, zuiniger zijn met energie en méér gebruiksgemak bieden. Dat vinden we niet alleen zelf; talloze testjury’s trekken deze conclusie. Geen enkel ander merk komt in Europa zo vaak als beste uit de test wanneer het gaat om huishoudelijke apparatuur. Met Bosch haalt u de winnaar in huis.


Service gegevens
Telefoon service: +31(0)88-4244010
Service aanvragen: www.bosch-home.nl/service/reparaties-en-service-afspraak/aanvragen.html
Garantie registratie: www.bosch-home.nl/service/garantie.html

Brochure aanvragen
Brochure aanvragen: www.bosch-home.nl/brochures-downloaden.html