Multifunctionele kranen
Quookers
Bij Quooker kun je kiezen. Een kokendwaterkraan met bijpassende mengkraan de Twintap, de Quooker Fusion, één kraan voor warm, koud en kokend water en bijvoorbeeld het meest verkochte model de Quooker Flex. Natuurlijk is er ook een oplossing de huidige mengkraan nog voldoet en er alleen kokend water nodig is, dan is er de Quooker Nordic. Ze zijn veilig en verkrijgbaar in de kleuren RVS, Chroom en Zwart. In één op de vijf keukens wordt al een Quooker geplaatst, zullen wij deze in uw keuken plaatsen?
Grohe
Kokend heet water direct beschikbaar uit de kraan. Tijd, energie en ruimte besparen in de keuken dat kan met de Grohe Red . Grohe staat bekend om kwaliteit en een inspirerend design. Door het gebruik van een 5,5 liter boiler hoef je niet te wachten op kokend heet water daarbij is door de uitstekende isolatie van de boiler het gebruik ook nog eens voordeliger dan bijvoorbeeld de ouderwetse waterkoker. De Grohe Red is leverbaar in 3 verschillende uitlopen en in chroom en RVS-look . Naast een kinderbeveiliging heeft de Grohe Red ook een zeer handige panvul-functie, binnen 60 sec. 3 liter water in uw pan en hij stopt automatisch. Voor wie al een kraan heeft en alleen kokend water wil toevoegen is er de Grohe Red Mono .
Kokend watersystemen

Kokend water systemen zijn steeds gebruikelijker in de keuken. Door middel van een boiler kan er op ieder moment van de dag kokend water uit de kraan worden gehaald. Zo kan u binnen een minuut een kopje thee zetten of uw groente laten koken. De kokend water kraan wordt ook gebruikt voor koud en warm water. Hierdoor heeft u aan een kraan in uw aanrecht genoeg.

 
Gefilterd watersystemen

Gefilterde watersystemen zijn ideaal voor mensen die liever natuurlijk water drinken zonder koolzuur. Door middel van een filter wordt het water natuurlijk gefilterd. Dit kan allemaal worden aangesloten op één kraan waardoor u ruimte bespaart op uw aanrecht. Filters zijn met verschillende capaciteiten te verkrijgen.

 

Handige informatie

Bezorgen 5 dagen van de week

Uw bestelling kunnen wij elke dag van de week bezorgen behalve op zaterdag en zondag. U ontvangt uiterlijk 08:00 uur 's ochtends op de dag van bezorging een tijdsindicatie per e-mail en/of sms. Hiermee kunt u het dagdeel van de bezorging inzien. Heeft u het aflevermoment gemist? Dan neemt onze klantenservice contact met u op voor een nieuw afspraak.

Vandaag voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis.

Behalve als u op vrijdag bestelt, dan ontvangt u uw bestelling op maandag. Bent u de volgende dag niet thuis? Dan kunt u natuurlijk ook een andere dag kiezen.

Bezorging grote producten

Grote producten bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst binnen Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd). België tegen meerprijs en uitsluitend in overleg. Hiervoor gelden de onderstaande punten: Vandaag voor 06:00 uur besteld? Vandaag in huis. Behalve als u op zondag bestelt, dan ontvangt u uw bestelling op maandag. Bent u dezelfde dag niet thuis? Dan kunt u natuurlijk ook een andere dag kiezen.

Wij bezorgen én monteren (tegen meerprijs) uw product.

De bezorging loopt volgens de normale manier. Vervolgens ontvangt u de gegevens van de monteur voor uw regio. Let op! Vaak zal de levering en montage op een andere dag geschieden. Montage kan in overleg met de monteur ook in het weekend of avond (afhankelijk van de planning van de monteur).