Pelgrim keuken inbouwapparatuur

Mooi Samen

Pelgrim is er voor iedereen. Of u nu een lekkere taart wilt bakken. Een ovenschotel. Of een uitgebreid diner voor vrienden. U lekker thuis voelen. Dat kan perfect met de Mooi Samen ovenlijn van Pelgrim. Bij de apparaten uit de Mooi Samen lijn van Pelgrim staat gebruikersgemak voorop. Bij de ontwikkeling van onze ovens, magnetrons en bijpassende apparaten hebben we niet alleen naar het design gekeken.
Maar vooral ook naar de functionaliteit. Stuk voor stuk zijn het apparaten die heel eenvoudig te bedienen zijn. En wat ook makkelijk is: de apparaten zijn perfect te combineren. Wat de wens ook is. Er is een combinatie die perfect aansluit bij die wens.
Kookplaten

De basis van uw keuken is uw kookplaat. Welk type past het beste bij u? Een gas-, inductie- of keramische kookplaat? Met gas kookt u efficiënt en nauwkeurig: u regelt zelf de vlam onder uw pan. Inductie is zeer populair: steeds meer mensen kiezen voor het voordeel van snel en energiezuinig koken. Bij een keramische kookplaat kunt u na het uitschakelen nog even doorsudderen dankzij de restwarmte. Deze verschillende technieken komen ook terug in onze vrijstaande kookplaten. De 54 cm brede gaskookplaten hebben we zo ontworpen dat ze perfect op een tafelmodel koelkast geplaatst kunnen worden.
Tot 8 jaar garantie

Wanneer u in één koop tot en met drie (of minder) Pelgrim inbouw- en/of vrijstaande apparaten aankoopt, ontvangt u na registratie vijf jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende drie jaar betaalt u slechts de voorrijkosten.

Wanneer u in één koop minstens vier Pelgrim inbouwapparaten aankoopt, ontvangt u na registratie maar liefst acht jaar garantie*, waarvan twee jaar volledige fabrieksgarantie. Voor de resterende zes jaar betaalt u slechts de voorrijkosten. Indien de kraan als vijfde apparaat (of meer) in deze koop zit ontvangt u ook op de kraan acht jaar garantie.

* U dient de nieuwe Pelgrim apparaten binnen 30 dagen na aankoop te registreren. Registreren kan eenvoudig via www.pelgrimservice.nl of telefonisch via 088 882 18 02.


 
Meer weten? Neem contact met ons op