Vaatwassers
Volledig geintegreerde vaatwassers
Deze inbouw vaatwassers hebben als specifiek kenmerk dat ze volledig achter een keukenpaneel geplaatst worden. Het bedieningspaneel is vanaf de buitenkant niet te zien en daardoor dus mooi weggewerkt. Let bij de keuze van een volledig geïntegreerde vaatwasser goed op de hoogte van de vaatwasser, normaal of XL-uitvoering, deze is afhankelijk van de aanrechthoogte. Ook voor de maatvoering van Ikea keukens hebben wij een oplossing. Keuze is er in verschillende merken zoals bijvoorbeeld Siemens, Bosch, AEG, Inventum enz. Wij kunnen natuurlijk ook de montage van uw vaatwasser verzorgen voor een betaalbare prijs.
Geintegreerde vaatwassers
Bij deze inbouw vaatwassers is het bedieningspaneel zichtbaar. Hierdoor is de geïntegreerde vaatwasser te bedienen aan de buitenzijde van het apparaat. Deze vaatwassers worden ook wel half geïntegreerd of geïntegreerd genoemd. Let bij de keuze van de geïntegreerde vaatwasser goed op de hoogte, normaal of XL-uitvoering, deze is afhankelijk van de aanrechthoogte. Ook voor de maatvoering van Ikea keukens hebben wij een oplossing. Door de verschillende merken die wij voeren zoals Bosch, AEG, Siemens, Indesit enz. is er voor elke keuken een passende oplossing. Natuurlijk kunnen wij ook de montage van uw vaatwasser verzorgen.
Onderbouw vaatwassers
Een onderbouw vaatwasser heeft een eigen deur zoals een vrijstaande vaatwasser, maar geen bovenblad en geen panelen aan de zijkant. Je kunt hem daardoor gemakkelijk onder een aanrechtblad plaatsen. De onderbouw vaatwasser is vaak uitgerust met een RVS deur omdat er geen keukenpaneel op te bevestigen is, de deur is het frontpaneel. De plint van de keuken kan dan doorlopen als dat gewenst is. Keuze is er in verschillende merken zoals bijvoorbeeld Siemens, Bosch, AEG enz. Wij kunnen natuurlijk ook de montage van uw vaatwasser verzorgen voor een betaalbare prijs.
Smalle vaatwassers
Deze 45 cm vaatwassers zijn een uitkomt voor kleinere gezinnen of huishoudens van 1 of 2 personen. De smalle vaatwasser heeft de normale vaatwasser hoogte maar neemt dus minder ruimte in beslag omdat deze 45 cm breed is. De vaatwasser is geschikt voor gemiddeld 10 couverts en kan daardoor ook prima gebruikt worden in kantoorruimtes. Door de verschillende merken die wij voeren zoals Bosch, AEG, Siemens, Indesit enz. is er voor elke keuken een passende oplossing.
Compacte vaatwassers
Deze kleine vaatwasser is uitermate geschikt voor studenten, kantoren of kleine huishoudens. Door de compacte afmetingen heeft deze vaatwasser plek voor de dagelijkse afwas van 1 tot 2 personen. De compacte vaatwasser is door zijn uitvoering gemakkelijk op een aanrecht te plaatsen, er is alleen een afvoer en een kraan nodig. Wij kunnen natuurlijk ook de montage van uw vaatwasser verzorgen voor een betaalbare prijs.
Vaatwasser accessoires
Ook voor uw accessoires kunt u bij ons terecht. Voor alle bekende merken kunnen wij de meest voorkomende accessoires bestellen. Staat uw accessoires er niet bij neem dan even contact met ons op dan helpen wij u verder.

Handige informatie

Bezorgen 5 dagen van de week

Uw bestelling kunnen wij elke dag van de week bezorgen behalve op zaterdag en zondag. U ontvangt uiterlijk 08:00 uur 's ochtends op de dag van bezorging een tijdsindicatie per e-mail en/of sms. Hiermee kunt u het dagdeel van de bezorging inzien. Heeft u het aflevermoment gemist? Dan neemt onze klantenservice contact met u op voor een nieuw afspraak.

Vandaag voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis.

Behalve als u op vrijdag bestelt, dan ontvangt u uw bestelling op maandag. Bent u de volgende dag niet thuis? Dan kunt u natuurlijk ook een andere dag kiezen.

Bezorging grote producten

Grote producten bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst binnen Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd). België tegen meerprijs en uitsluitend in overleg. Hiervoor gelden de onderstaande punten: Vandaag voor 06:00 uur besteld? Vandaag in huis. Behalve als u op zondag bestelt, dan ontvangt u uw bestelling op maandag. Bent u dezelfde dag niet thuis? Dan kunt u natuurlijk ook een andere dag kiezen.

Wij bezorgen én monteren (tegen meerprijs) uw product.

De bezorging loopt volgens de normale manier. Vervolgens ontvangt u de gegevens van de monteur voor uw regio. Let op! Vaak zal de levering en montage op een andere dag geschieden. Montage kan in overleg met de monteur ook in het weekend of avond (afhankelijk van de planning van de monteur).