Creatief te werk met Neff keukenapparatuur

Koken in de ideale omgeving, dat is wat Neff probeert te creëren. Waar koken mensen inspireert inspireren deze mensen Neff om haar producten te blijven innoveren. Van het toetje tot de koffie, Neff voorziet in ieder gerecht wat uit de keuken komt.

 

De juiste oven voor de juiste persoon

Als hart van de keuken mag een oven niet ontbreken in de keuken. Door een uitgebreid assortiment met een breed scala aan opties is er voor elke keuken wel een geschikte Neff oven. Profiteer van eigenschappen als CircoTherm®, die garandeert dat er een gelijkmatige temperatuur wordt bereikt en behouden, terwijl je met FlexiRail de positie van je ovenrails kunt aanpassen aan bijna ieder formaat ovenschaal.

 

Voor elk gerecht – keramische kookplaten

Met frameloze ontwerpen passen de keramische kookplaten van Neff in iedere keuken. Door de vele mogelijkheden kan elk gerecht bereid worden. En dit allemaal te bedienen met de verbeterde touchcontrol waarmee volledig flexibel kan worden gekookt.

 

De kameleon van de keuken volledig geïntegreerde vaatwassers van Neff

Zelfs bij de vaatwassers wordt er nagedacht over de wensen van de liefhebbers. Zo is geen vuiltje opgewassen tegen de reiniging van een Neff vaatwasser. Met formaten van 45 en 60 centimeter kan het in elke keuken worden ingebouwd.

 

Afzuigkappen – stille kracht in de keuken

Geen rook, geen geur is opgewassen tegen de krachtige afzuigkappen van Neff. In het assortiment zijn verschillende maten en modellen te vinden waardoor het in elke droomkeuken hoort te zitten.