Creatief te werk met NEFF keukenapparatuur

Koken in de ideale omgeving, dat is wat NEFF probeert te creëren. Waar koken mensen inspireert inspireren deze mensen NEFF om haar producten te blijven innoveren. Van het toetje tot de koffie, NEFF voorziet in ieder gerecht wat uit de keuken komt.

Koken inspireert mensen, en mensen inspireren ons

Zelfs de beste keukenapparatuur is nutteloos zonder kok. Bij het ontwerpen en ontwikkelen van onze apparaten stellen we bij NEFF daarom altijd de gebruiker centraal. Praktische oplossingen in de keuken zijn onze specialiteit. Bijvoorbeeld de Slide&Hide® ovendeur die bij het openen in zijn geheel onder de ovenruimte verdwijnt.

 

Onze ovens lopen warm voor u

Ons uitgebreide assortiment maakt het mogelijk de juiste oven geheel naar jouw smaak te kiezen: een bakoven, een bakoven met toegevoegde stoom of volledige stoomoven. Het unieke CircoTherm® systeem zorgt voor een perfecte gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de hele oven. Iedere ovenlaag heeft een eigen luchtstroom waardoor smaken en geuren niet met elkaar vermengen en u verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden zonder geur- of smaakoverdracht. Ontdek onze unieke feature: de Slide&Hide® ovendeur. De enige ovendeur die geheel onder de oven verdwijnt.

 

Snel en flexibel – onze inductiekookplaten

Op onze FlexInductie kookplaten kunt u uw pannen vrij over de kookplaat bewegen. De pannen worden automatisch herkend en er wordt alleen warmte opgewekt waar het nodig is: in de bodem van de pan. Maar onze kookplaten bieden meer om u naar een smakelijk resultaat te begeleiden. Neem bijvoorbeeld de afneembare TwistPadFire® bediening. De magnetische bedieningsknop kan worden verwijderd om de kookplaat te reinigen of te voorkomen dat kinderen de plaat kunnen inschakelen.

 

Glansrijke prestaties op ieder vlak

NEFF biedt voor elke keuken de perfecte inbouwoplossing en voor elke wens de passende functionaliteit. De NEFF vaatwassers zijn nu nog stiller en onze topmodellen produceren nog slechts 41dB aan geluid en zelfs 39dB in het nachtprogramma. Daarnaast heeft NEFF een uniek waterbesparingssysteem ontwikkeld, waardoor de vaatwasser nog minder water verbruikt.

 

Voor iedere keuken een passende afzuigkap

NEFF biedt een brede keuze aan afzuiging: eiland- of wandschouwkap, plafondunits, werkbladafzuiging of een kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Welke afzuigkap u ook kiest; frisse lucht met een aangenaam laag geluidsniveau is gewaarborgd.