Bosch AccentLine

Bosch accent line apparaten zijn standaard uitgerust met bijzondere extra’s. Bosch keukenapparatuur met handige functies die het koken leuker én gemakkelijker maken. Met accent line apparatuur kies je voor de hoogste kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Maak kennis met accent line, perfect op elkaar afgestemde inbouwapparaten van Bosch met nét dat beetje extra.

 

Maak kennis met Bosch accent line.


Hoe groot of klein je keuken ook is, nadenken over de juiste keukenapparatuur is een logisch startpunt als je bezig bent met het plannen van een plek in huis waar gekookt, gelachen en ontspannen kan worden. De aanschaf vraagt een goede voorbereiding, want bij apparaten waar je dagelijks mee in de weer bent, is het des te belangrijker dat je er prettig mee werkt.

Bij Bosch kun je vertrouwen op de ervaring en deskundigheid van een merk met een lange traditie. We willen koken leuker voor je maken, én gemakkelijker. Onze accent line apparaten hebben we daarom standaard uitgerust met bijzondere extra’s waarmee je de beste resultaten bereikt.

Wat mag in jouw keuken niet ontbreken? Een stoomoven om snel, gezond en zonder vet te koken, een inductie- of keramische kookplaat, of een ingebouwde koffiemachine? Bosch accent line helpt je om het complete plaatje samen te stellen. Je kunt het zo uitgebreid maken als je wil, maar het ook bij een aantal basisapparaten houden, zonder dat je kwaliteit en duurzaamheid daarbij uit het oog hoeft te verliezen.

Exclusief binnen accent line: Carbon Black.


Wie kiest voor de nieuwe Bosch accent line productserie uitgevoerd in Carbon Black, raakt niet alleen in de ban van het design, maar ook van het gemak waarmee de apparaten zijn te combineren. De hoogte van de panelen en het design van de displays zijn bij alle accent line Carbon Black apparaten gelijk. Met welke inbouwapparatuur van Bosch je ook besluit je keuken samen te stellen.

Perfect te combineren.
Dankzij het strak en consequent uitgevoerde design sluiten de ovens, espressovolautomaten, warmhoud- en vacumeerladen naadloos op elkaar aan, en passen ze ook perfect bij andere Bosch inbouwapparatuur, zoals inductiekookplaten en afzuigsystemen. Wie kiest voor de nieuwe accent line apparaten, kan bovendien rekenen op topprestaties en ultiem gebruiksgemak.


Stel uw keuken samen

Meer Bosch AccentLine


Koelkasten en vriezers

Een gezonde levensstijl was nog nooit zo gemakkelijk. Kies voor een Bosch koelkast en/of vriezer.

(combi) Magnetrons

Ga voor gebruiksgemak tijdens het koken, elk gerecht een perfect succes dankzij één van de automatische programma's.

Vaatwassers

Voor elke keuken een oplossing, u kunt kiezen voor deels geïntegreerd en volledig geïntegreerde modellen.

Ovens/stoomovens

Ga voor gebruiksgemak tijdens het koken, elk gerecht een perfect succes dankzij een van de automatische programma's.

Kookplaten

Of je nu graag kookt op inductie of gas, ruimte wilt besparen of juist veel kookruimte hebben, Bosch biedt alle mogelijkheden om koken nog persoonlijker te maken.

Koffiemachines

De inbouw koffie volautomaat: zorgt voor veel variatie en comfort. Een maximale koffiebeleving

Afzuigkappen

Voor elke vraag wel een oplossing om jouw keuken helemaal naar wens in te richten.

Opberg/warmhoud-lade’s

De warmhoud- of vacumeerlade’s van Bosch maken uw keuken compleet.