ATAG Collectie
Ontdek de mogelijkheden
 
ATAG staat voor pure kwaliteit

Op basis van de passie voor koken en kwaliteit is ATAG uitgegroeid tot een toonaangevend kookmerk in de Benelux. Geïnspireerd door de professioneel keuken heeft ATAG de apparaten vertaald naar de wensen van de enthousiaste thuiskoks. Duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid samen met de mooie uitstraling zorgt voor ware blikvangers in uw keuken. Pure kwaliteit is waar ATAG voor staat. 
 
 
Kookplaten

Natuurlijk, elk onderdeel van een goede keuken telt. Maar het draait om de kookplaat. De plek waar u experimenteert met nieuwe ingrediënten, technieken en recepten. Daarom geven we u juist hier de ruimte. Een beetje kok werkt tenslotte met meerdere pannen tegelijk. Dus of u nu gaat voor gas, inductie, keramisch of zelfs een combinatie, elk ontwerp nodigt uit tot intensief gebruik.
Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

De ATAG Hood-in-Hob, oftewel de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, geeft een nieuwe dimensie aan keukenarchitectuur. Door de in de kookplaat geïntegreerde afzuiging is er geen vrijhangende afzuigkap nodig. Hierdoor krijg je vrij zicht in de keuken wat een ruimtelijke sfeer creëert.
Praktisch gebruik

In praktisch gebruik onderscheidt de kookplaat zich ook. De bediening voor de afzuiging en de vier kookzones hebben ieder een eigen touch slider waarmee het vermogen kan worden ingesteld.
 
 
Inschrijven Masterclasses

Bent u zojuist trotse eigenaar geworden van een ATAG-inductiekookplaat? En heeft u deze gekocht in de periode van 1 september tot 30 november 2018? Dan kunt u zich via onderstaand aanmeldformulier aanmelden voor een masterclass inductiekoken van Caspar Bürgi! Klik hier voor meer informatie over de ATAG-inductie actie of bekijk de actievoorwaarden.

Gaat u liever samen met uw partner, vriend of vriendin naar de Masterclass? Dat kan tegen betaling. Voor het introductietarief van € 85,- kunt u samen deelnemen aan de Masterclass. Mocht u hierin interesse hebben, dan kunt u dit op onderstaand formulier aangeven.

Bekijk de actie 
 
Meer weten? Neem contact met ons op