BORA X Pure - Pure perfectie

BORA X Pure is de nieuwste inductie kookplaat met een ingebouwde afzuiging en een buitengewoon design. BORA X Pure beschikt over de sControl-bediening, die je misschien al kent van de BORA Pure. De kookplaat is 830 mm breed en beschikt over 4 kookzones van 230 x 230 mm. Nog meer ruimte om te koken dan je al gewend bent van BORA. Geniet van een maximale stijl voor je keuken. BORA X Pure is verkrijgbaar vanaf voorjaar 2020.

Neem contact op met 123apparatuur.nl voor meer informatie.

0318-456000 info@123apparatuur.nl

Highlights BORA X Pure

Minimalistisch design

De BORA X Pure is volledig vlak in het werkblad ingebouwd. Door zijn perfecte belijning en onopvallende, elegante look past het systeem past in iedere moderne keuken. Staat de kookplaat in stand-bystand, dan is het bedieningspaneel zo goed als onzichtbaar.

Uiterst stil

Met een gemiddelde afzuigkap is het erg lastig om een gesprek te voeren tijdens het koken. Dankzij de extreem stille motor en optimale luchtgeleiding van de BORA X Pure is dit verleden tijd. Zelfs op het hoogste vermogensniveau ligt het geluidsniveau nog lager dan die van het bakken van een steak.

Maximale opbergruimte

De afzuigunit van de BORA X Pure kookplaat staat in de keukenkast onder de kookplaat. Het toestel heeft een hoogte van minder dan 200 mm en een geïntegreerde recirculatiefiltereenheid. Hierdoor blijft er genoeg ruimte over voor keukengerei en pannen.

Variabele warmhoudfunctie

Ben je een driegangenmenu aan het bereiden? Met de drie warmhoudstanden met verschillende temperatuurniveaus van de BORA X Pure kun je gerechten makkelijk warmhouden. Geen aanbrand gevaar meer.

eSwap

De filter van een afzuigmodule verwijderen lastig? Niet met de BORA X Pure. Het superefficiënte actieve-koolfilter verwijder je van bovenaf, via de instroomopening. Hierdoor kun je er gemakkelijk bij en hoef je niet eerst de sokkelpanelen te verwijderen.

BORA X Pure Eenvoudige reiniging

Voor een optimale werking moeten onderdelen die in contact komen met kookdampen en vetten af en toe gereinigd worden. Ook deze onderdelen kun je eenvoudig via de brede instroomopening verwijderen. Ze kunnen vervolgens door de vaatwasmachine worden gereinigd.

BORA X Pure PUXU of PUXA


BORA X Pure PUXU

De BORA X Pure PUXU is een inductiekookplaat uit de X pure lijn met ingebouwde kookveldafzuiging middels recirculatie. Een reciculatiesysteem zuigt kookdampen op en reinigt deze met een actieve-koolfilter. De schone warme lucht wordt vervolgens terug je woning in geblazen. Een recirculatiesysteem is de perfecte oplossing voor een energieneutrale woning of passiefhuis.

BORA X Pure PUXA

De BORA X Pure PUXA is ook een inductiekookplaat uit de X pure lijn met ingebouwde kookveldafzuiging. In tegenstelling tot de BORA PUXU worden kookgeuren afgevoerd via een luchtafvoersysteem. Met het traditionele luchtafvoersysteem worden kookgeurtjes en vetdeeltjes via de motor het luchtafvoersysteem ingeblazen en naar buiten geleid. BORA heeft een intelligente stromingstechniek ontwikkeld. Hierdoor wordt er minder warme kamerlucht naar buiten geblazen dan in standaard afzuigkappen en blijft je huis warmer.

Onderscheidingen BORA X Pure

PLUS X AWARD

Uit meer dan 3.680 inzendingen uit 60 landen werd BORA X Pure verkozen tot winnaar van de MUSE Design Awards 2019 Platinum. Deze internationale wedstrijd is speciaal voor designprofessionals uit alle disciplines die de ontwikkeling van hun branche positief ondersteunen.

MUSE DESIGN AWARDS 2019

Uit meer dan 3.680 inzendingen uit 60 landen werd BORA X Pure verkozen tot winnaar van de MUSE Design Awards 2019 Platinum. Deze internationale wedstrijd is speciaal voor designprofessionals uit alle disciplines die de ontwikkeling van hun branche positief ondersteunen.
 

Garantie op BORA X Pure kookplaten

Er zit standaard 2 jaar garantie op de BORA X Pure inductiekookplaat. Daarnaast biedt BORA op elk BORA kookveldafzuigsysteem een verlengde garantie van 3 jaar aan. Hiervoor moet je je nieuwe kookplaat registreren bij BORA. Op de kookveldafzuiging kun je een sticker vinden met daarop een registratiecode. Deze kun je heel eenvoudig op de website van BORA invoeren. De garantieverlenging is hierdoor helemaal gratis!

Keuzehulp: Welke BORA kookplaat past bij mij?

Je weet nu alles over de BORA X Pure, maar weet je niet zeker of deze BORA productlijn echt bij je past? Gebruik de keuzehulp hieronder voor het antwoord.
  BORA X Pure BORA Pure BORA Basic BORA Classic 2.0 BORA Professional 2.0
Systeem

Compact toestel met geïntegreerde afzuiging en 4 kookzones

Modulair afzuigsysteem met vrij combineerbare kookvelden
 
Soort kookveld

Inductie

Gas

Wok

Wok

Straalelement
 
Soort keukenblok

Standaard keukenblok met een diepte van 60 cm

Extra diep keukenblok met een diepte van min. 70 cm

Kookeiland met een diepte van min. 70 cm
 
Soort bediening

Touchbediening op kookveld

Bedieningsknop

BORA X Pure kookplaat kopen bij 123apparatuur.nl

Ben jij helemaal enthousiast over de innovatieve BORA kookveldafzuigsystemen? Bij 123apparatuur.nl ben je aan het goede adres voor al je BORA apparatuur. Het is belangrijk dat je de kookplaat kiest die het beste past bij jouw kookgedrag. Onze specialisten helpen je hier graag bij verder. Bel onze klantenservice voor meer informatie. Of maak een afspraak in onze showroom. Daar staan onze productspecialisten voor je klaar.