Siemens studioLine vacuümsystemen

Voor culinaire bereidingen met de vacuümtechniek.



De nieuwe vacumeerlade: de perfecte combinatie met sous-vide.

Wie kiest voor een geintegreerde lade om ingredienten vacuüm te trekken, kan zich snel en moeiteloos bekwamen in deze professionele manier van koken. Marineren met behulp van kruiden, specerijen en blends staat hierbij centraal. De lade wordt onder druk gebracht zodat zowel de inhoud van de vacuümzakjes als de ruimte rondom luchtledig worden getrokken.
studioline vacuumlade

Unieke smaakbeleving met de sous-vide functie

studioline sousvide oven
Met de nieuwe sous-vide functie die Siemens aan de ovens heeft toegevoegd, krijgt u een professionele manier van bereiden tot uw beschikking. Menig smaakpappil zal erdoor op scherp worden gezet! Vacuüm verpakte ingrediënten worden verwarmd met behulp van stoom, zodat alle sappen en smaakstoffen in gerechten bewaard blijven. Voorbereid vlees, vis, gevogelte en groente kan zo op het laatste moment tot de juiste serveertemperatuur en gaarheid gebracht worden.