Siemens studioLine kookplaten

StudioLine kookplaten zijn als haute couture voor uw haute cuisine.

Kookplaten van het studioLine inbouwassortiment bieden inductie over het totale oppervlak, of flexIndiction, waarmee uw pannen flexibel op de inductiekookzone kunt plaatsen. Lees hieronder meer over beide inductievariaties.


Volledige vrijheid om te schuiven met freeInduction.

studioline kookplaten met freeInduction
Met de freeInduction technologie stelt Siemens u in staat om kookgerei waar dan ook op het oppervlak te plaatsen. U bent hierdoor niet meer afhankelijk van bepaalde kookzones en voelt u volledig vrij tijdens het koken. Exclusief beschikbaar in de studioLine serie.

FlexInduction past de vorm van kookzones automatisch aan.

Deze flexibele inductiekookplaat biedt nog meer ruimte voor nog meer kookplezier. Op het oppervlak van 21 x 40 cm kunnen pannen in verschillende maten worden gebruikt. De kookplaat herkent automatisch het aantal, de grootte en de vorm van de geplaatste pannen. Als het zo uitkomt worden meerdere zones hiervoor samengevoegd tot één grote kookzone.
studioline kookplaten met FlexInduction

Zeeën van kookruimte met flexInduction Plus.

studioline kookplaten met FlexInduction Plus
Met flexInduction beschikt u over een kookplaat waarvan meerdere inductiezones samengevoegd kunnen worden tot één grote kookzone. Het plusmodel biedt bovendien nog meer rechthoekige inductiezones die worden ingeschakeld zodra een grote pan of bakplaat op de kookplaat wordt gezet.

Zo houd u het overzicht.

Het TFT-Touchdisplay Plus maakt het heel eenvoudig om te multi-tasken. Alle functies van de kookplaat zijn er intuïtief mee te bedienen, zonder dat er een draaiknop aan te pas komt. Duidelijke teksten in combinatie met het hoge resolutie kleurendisplay zorgen dat u precies weet wat u moet doen.
studioline kookplaten met TFT-Touchdisplay Plus

Vertrouw op uw intuïtie.

studioline kookplaten met dual lightslider
Dankzij de dual lightSlider coördineert u alle kookzones met één uniek paneel. En met één vinger. Meerdere inductiezones kunnen er ook mee worden samengevoegd als u dat bij het koken beter uitkomt.

Wanneer zwart echt zwart moet zijn.

Speciaal voor de liefhebbers van strak design en intens diepe kleuren zijn de studioLine kookplaten uitgevoerd in het allerdonkerste zwart. Het keramisch glazen oppervlak van de Deep Black Edition straalt u tegemoet en is bovendien eenvoudig te reinigen.
studioline kookplaten echt zwart in Deep Black Edition

Overkoken behoort tot het verleden.

studioline kookplaten met kookSensor
De innovatieve kookSensor klikt u op een pan zodat deze via Bluetooth met de kookplaat in verbinding komt te staan. De sensor monitort de temperatuur en op het moment dat deze boven de door u ingestelde grens komt, voorkomt hij dat de pan overkookt.