Siemens studioLine koffiemachines

Koffie met één swipe naar rechts - espressomachines van studioLine.

Waarom breid u uw ritueel aan het begin van de dag kan niet uit met een ultiem koffiemoment? De inbouw espresso volautomaten van studioLine helpen u daarbij. Ze staan garant voor perfecte espresso en integreren bovendien naadloos in uw keukenmeubel. De apparaten komen tegemoet aan de meest exclusieve eisen en doordat ze zijn uitgerust met Home Connect zijn ze gewoon via uw eigen touch devices te bedienen.


Optimaal crema en koffiegenot.

studioline crema en koffiegenot
Omdat de cremalaag zo belangrijk is in de bereiding van perfecte espresso, zijn de studioLine inbouwautomaten uitgerust met aromaPressure. De verhouding tussen de maling en de kracht waarmee de koffie wordt aangedrukt, het zogenaamde tampen, gebeurt dankzij dit systeem automatisch en is altijd optimaal. Welke koffiespecialiteit u ook kiest!

Maximaal aroma dankzij de ideale bereidingstemperatuur.

Aroma's van een espresso die op een tempratuur tussen 90 °C en 95 °C is gemaakt, kunnen zich volledig ontplooien. Het wereldwijde unieke sensoFlow systeem van Siemens verhit het water gedurende het hele bereidingsproces daarom precies tot deze temperatuur.
studioline koffiemachine sensoFlow systeem

Geruisloos fijn gemalen.

studioline koffiemachine silentCeram
Het silentCeram maalwerk van slijtvrij keramiek maalt uw bonenmelange geruisloos en uiterst gelijkmatig en haalt nog meer aroma uit elke boon.