Siemens studioLine koelkasten & vriezers

Flexibele inbouwkoel-vriescombinaties van studioLine.

De innovatieve studioLine apparaten doen alles om uw levensmiddelen langer vers te houden. Alle studioLine vries-koelcombinaties meten daarom constant de temperatuur binnen en buiten de koelkast. En spelen zodanig in op veranderingen, dat uw gekoelde etenswaren het langst vers blijven.


Premium versheid, tot 3 keer zo lang.

De hyperFresh Premium 0°C lades zorgen dat etenswaren tot wel 3 keer langer vers blijven. Ze kunnen namelijk zo worden ingesteld dat de luchtvochtigheid perfect is voor het soort producten dat u er in bewaart. Groenten en fruit, of vlees en vis.
studioline koelkast hyperfresh premium

Nooit meer ontdooien met de Siemens noFrost technologie.

studioline koelkast noFrost ventilatiesysteem
Het noFrost ventilatiesysteem verdrijft vocht uit de lades van het vriescompartiment, zodat ijsvorming hier geen kans krijgt. U hoeft nooit meer te ontdooien en bespaart uzelf een hoop tijd en moeite.

Perfecte versheid, dubbel zo lang.

Of u nu vis, een bos wortelen of sla bewaart; de luchtvochtigheid in de hyperFreshlade is zo in te stellen dat alle soorten producten langer vers blijven. Of knapperig, als dat moet.
studioline koelkast hyperfresh premium

Subtiel toenemende ledverlichting.

studioline koelkast subtiel luxe LED dimlight
Luxe LED dimlicht zorgt ervoor dat het licht geleidelijk toeneemt bij het openen van de koelkastdeur. In een paar seconden zwelt het aan totdat het hele interieur helder is verlicht.