Siemens studioLine afzuigkappen

Een perfect keukenklimaat met StudioLine afzuigkappen.

De buitengewoon elegante lijn met afzuigkappen biedt keuze uit een heleboel modellen. Plafondunits, wand- en eilandschouwkappen, en ook een handig geïntegreerd systeem met werkbladafzuiging. Allemaal uitgevoerd in hoogwaardig roestvrij staal en in staat om uw keuken fris te houden.


Meer vrijheid met werkbladafzuiging.

studioLine werkbladafzuiging
Voor wie houdt van minimalistisch keukendesign en oog heeft voor trends is er de zogenaamde downdraft. Direct achter de kookplaat ligt dit innovatieve afzuigsysteem verzonken in een roestvrijstalen frame. Eenvoudig tevoorschijn te halen op momenten dat u het nodig hebt.

Plafondunits met gekleurd licht.

De exclusieve studioLine plafondventilator is een welkome aanvulling in iedere stijlvol afgewerkte keuken. Behalve dat het apparaat doet wat het moet doen en de meest hardnekkige kookgeuren neutraliseert, hangt het als een vrolijke eyecatcher te shinen in maar liefst vijf verschillende kleuren. En wist u dat iedere kleur licht weer iets anders goeds doet voor lichaam en geest? Variëren, dus!
studioLine plafondunit met gekleurd licht

Vijf kleurvariaties.

Nu wordt pas echt duidelijk hoe buitengewoon de studioLine keukenapparaten wel niet zijn. Bezoek houdt hun ogen er niet vanaf en als de felgekleurde lampen aan staan, al helemaal niet. In te stellen in het blauw, groen, geel, magenta en rood.

Randventilatie houdt uw kookplaat extra schoon.

Randventilatie is het innovatieve systeem van Siemens waardoor de vettige deeltjes in kookdampen geen kans krijgen om zich door de keuken verspreiden. Het mechanisme kan naadloos worden weggewerkt in de roestvrijstalen omlijsting van de studioLine kookplaten.
Kookplaat met randventilatie

Kookgeuren geneutraliseerd met cleanAir.

Afzuigunits met cleanair
De Siemens studioLine afzuigkappen zijn verkrijbaar als systeem dat is aangesloten op een afvoerkanaal, of als systeem dat gefilterde lucht opnieuw circuleert. Door het oppervlak van het verantwoordelijke koolstoffilter te vergroten, kan ons cleanAir recirculatiesysteem nu tot wel 95% van de kookgeuren en dampen neutraliseren en omzetten in schone lucht. Deze waarde is veel hoger dan bij traditionele luchtcirculatiesystemen.