Siemens studioLine ovens en (combi) magnetrons

StudioLine ovens: allesbehalve alledaags.

De belofte van studioLine is helder: deze ovens bieden u van alles alleen het allerbeste. Vernieuwende toegepaste technologie, hoogwaardige materialen en uitmuntend vakmanschap. Dat is te zien, te voelen, en vooral: naar eigen wens te combineren. De cleane uitstraling is een regelrecht gevolg van het design, dat de overtuigende indruk wekt één geheel te zijn. Daarbij stelt Siemens u in staat om de apparatuur te matchen met uw unieke, eigen stijl. Uw keuken zal zich uiteindelijk zelfs aanpassen aan uw leefritme. Dankzij de varioSpeed functie bijvoorbeeld, waarmee alles twee keer zo snel gaat. Waardoor u minder tijd kwijt bent in de keuken, en op zoek kunt gaan naar het buitengewone in het leven.


Op afstand te bedienen en zelflerend.

TFT-Touchdisplay Plus is een zeer intuïtief te gebruiken knoppenpaneel dat het bedienen van uw oven makkelijker maakt dan ooit. Nadat een oven uit de iQ700-serie u door het menu heeft geleid, zal deze helemaal in sync zijn met uw unieke kookgewoontes.

Het TFT-Touchdisplay Plus overtuigt vervolgens door alle bakfuncties en de manier waarop de oven gerechten verhit, af te stemmen op uw smaak en kookstijl.
studioLine TFT-Touchdisplay Plus

Topresultaten binnen handbereik.

Ovens met kerntemperatuur en bakSensor
Gebruik van de professionele kerntemperatuurmeter en bakSensor bieden gegarandeerd succes voor een veelvoud aan gerechten. De beste braadresultaten behaalt u heel eenvoudig met de kerntemperatuurmeter.

De bakSensor meet de vochtigheidsgraad in de ovenruimte en past de eindtijd van het bakproces hier automatisch op aan.

VarioSpeed en coolStart zorgen voor snelheid.

Lekker koken willen we allemaal, maar we hebben er niet altijd de tijd voor. Met de innovatieve varioSpeed bakovens hoeft de bereidingstijd geen belemmering meer te zijn om uw favoriete ovengerecht te maken. U maakt de heerlijkste gerechten nu twee keer zo snel dankzij de geïntegreerde magnetron die de conventionele heteluchtfunctie slim aanvult. CoolStart maakt het daarbij mogelijk om gerechten vanuit bevroren toestand meteen op te warmen, zonder eerst te hoeven voorverwarmen.
siemens varioSpeed en coolStart

Met activeClean reinigt uw oven zichzelf.

siemens activeclean
Het reinigingssysteem activeClean® klinkt bijna te mooi om waar te zijn: met één druk op de knop reinigt de oven zichzelf. Het automatische programma maakt gebruik van pyrolise, dat de aanwezige etensresten onder hoge temperatuur tot as verbrandt. Efficienter en makkelijker kan niet, vooral omdat het rooster en de rails van de oven sinds kort zijn uitgevoerd in pyrolisebestendig materiaal. U hoeft alleen maar een doekje door de ovenruimte te halen en u bent al klaar.