Siemens studioLine vaatwassers

Vaatwassers van studioLine - Briljant design dat de vaat laat glimmen.

De studioLine apparatenrange is ontwikkeld voor wie het gewone niet goed genoeg vindt. Dat komt ook zeker terug in de keuze die Siemens u biedt in innovatieve vaatwassers. SpeedMatic en het Zeolith®-droogsysteem zijn twee van de exclusieve functionaliteiten op basis waarvan Siemens de apparaten voor u heeft ontworpen. SpeedMatic vaatwassers reinigen zowel snel als grondig en hebben een energie-efficiëntieklasse van A++. De vaatwassers met Zeolith® behoren zelfs tot de meest duurzame apparaten. Lees hieronder meer over deze vaatwassers.


Overtuigende droogresultaten met Zeolith®

zeolith droogsysteem
Vaatwassers met Zeolith® zijn tot wel 10 % zuiniger dan de grenswaarde voor energie-efficiëntieklasse A+++. Daarbij laten ze u vooral versteld staan door hun uitzonderlijke droog- en glansresultaten. In het reservoir van de apparaten is het natuurlijke mineraal zeoliet verwerkt. Tijdens de droogcyclus van de vaatwasprogramma's helpt dit mineraal waterdamp om te zetten in hitte, waardoor zelfs plastic droog uit de vaatwasser komt

OpenAssist.

Zelfs als u met uw handen vol door de keuken loopt kunt u dankzij openAssist makkelijk de vaatwasser openen. Een zachte duw is alles wat nodig is. Zodat het weldoordachte design van de inbouwvaatwassers niet onderbroken hoeft te worden door een hendel of greep.
studioline open assist

EmotionLight in onze vaatwassers.

emotionlight in vaatwasser
Ledlampen in de deur van de vaatwasser werpen sfeervol blauw licht op de laadruimte. Bij opening springen de lichten automatisch aan.

Laden overzichtelijk gemaakt.

Dankzij de sluitbeugels kunnen de rails in de vaatwassers maximaal worden uitgetrokken zodat u overzichtelijk in- en uit kunt laden en niet helemaal achterin het apparaat hoeft te reiken. Zelfs het in- en uitschuiven van de korven is verbeterd en gaat soepeler dan ooit.
studioline easy glide laden