KLANTENSERVICE

« Terug naar het overzicht
 

GROOTHANDEL VOOR INBOUWAPPARATUURKGHN uw groothandel in inbouwapparatuur, accessoires en witgoed.

Keuken inbouwapparatuur altijd een lastig onderwerp. Niet alleen voor de consument maar ook voor u, de keukenbouwer, de architect, de interieurbouwer of de projectontwikkelaar. Welk merk is goed, past het wel, maak ik de juiste keuze, of wat betekend eigenlijk die functie nu voor mij als klant? Veel vragen bieden vele oplossingen, maar kunnen ook voor heel veel fouten en dus kosten zorgen. Daarom hebben wij een afdeling bionnen 123apparatuur, www.KGHN.nl  die gespecialiseerd zijn in inbouwapparatuur voor de zakelijke markt.

KGHN staat voor:
  • Persoonlijk advies: medewerkers die kennis hebben van de inbouwmarkt/keukenmarkt helpen u persoonlijk met uw aanvraag.
  • Passende oplossingen: wij denken met u mee. Komt u er niet uit met uw klant, schroom niet en bel ons, wij helpen u graag.
  • Transport: of we nu bij u of bij uw klant op locatie moeten leveren bij uw klant, u mag het aangeven
  • Ruim assortiment: alle merken onder één dak. Indien we het niet kunnen leveren zoeken we samen naar een perfecte vervanger.
  • Gemak van online offerte aanvraag: via de offerte button online heel gemakkelijk en snel uw persoonlijke offerte in huis.
  • Levering: vanuit ons eigen logistiek centrum bezorgen wij met eigen chauffeurs in neutrale vrachtwagens uw aankoop.
Wilt u meer weten over een mogelijke samenwerking, of wilt u bezocht worden door onze buitendienst neem dan contact met ons op via info@KGHN.nl of via 0344 - 229 200
Om uw account aan te maken hebben wij nog wel onderstaande gegevens van uw nodig:

Bedrijfsnaam:
Adres:
Postcode + Woonplaats:
Telnr:
Mobiel telnr:
BTW nummer:
KVK nummer:


Afspraak maken 

Contactmogelijkheden

0344 - 229 200
Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30
info@kghn.nl
Wij reageren binnen 24* uur (uitgezonderd op zon- en feestdagen)