KLANTENSERVICE

« Terug naar het overzicht

MONTAGE VOORWAARDEN

De montageservice van 123Apparatuur bestaat uit het vervangen van uw apparatuur. De tarieven zijn dus hierop gebaseerd. Aanpassingen aan kasten, leidingen en dergelijke zijn tegen meerprijs en alleen in overleg met 123Apparatuur of de monteur. Evenals de eventueel aanvullende kosten van het aansluitmateriaal.

Beperkingen
Voor de volgende werkzaamheden worden extra kosten berekend, dit uitsluitend in overleg.
 • Geheel nieuw te plaatsen apparatuur waarbij de aansluitingen niet aanwezig zijn;
 • Aanpassen van de keukenopstellingen,-werkbladen, -fronten of decorlijsten;
 • Aanpassen van bouwkundige aard, zoals hakken, breken, schilderen en stuken;
 • Aanpassen of aanleggen van gas-, water- en elektriciteitsleidingen;
 • Wegwerken van bedrading via moeilijk bereikbare plaatsen, zoals kruipruimten.
Wat verwachten wij van U:
 • Controleer de inbouwmaten van uw gekozen apparaat. Meet dus goed de uitsparing in je keuken op en zorg dat deze maten overeenkomen met de inbouwmaten op de inbouwtekening. Indien u twijfelt neem dan contact met ons op. Bij de meeste apparaten staat er bij de afbeeldingen een inbouwtekening die u kunt raadplegen. 
 • Bij een koelkast moet u rekening houden met het soort systeem van de deurophanging. Sleepdeur (hierbij beweegt de deur onafhankelijk van uw kastdeurtje mee met het openen en sluiten) of een Deur op Deur systeem (dan zit de deur vast aan uw kastdeurtje) Dus controleer dit van te voren en komt u er niet uit neem dan contact met ons op.
 • Bij een vaatwasser moet u rekening houden met de hoogte van de vaatwasser en met de grootte van het deurpaneel. Ook dit ziet u terug op de inbouwtekeningen die bij de apparaten getoond worden. Controleer dit goed, zodat u het juiste model met de juiste maat geleverd gaat krijgen, indien u er niet uitkomt neem dan contact met ons op.
 • Bij een bestelling van een verkeerde hoogte of breedte maat van een apparaat zal de nieuwe montage aan u worden doorberekend, zorg eroor dat u de maatvoering goed controleert of neem bij twijfel contact op met onze klantenservice.
*Minimale vereisten en voorwaarden voor basis installatie kokendwater systemen.  
 • Genoeg ruimte voor de boiler (controleer maattekening)
 • Wandcontactdoos in het keukenkastje
 • Genoeg capaciteit voor de boiler (2200 Watt)
 • Controleer de maat van het kraangat (controleer maattekening)
Oude apparatuur en verpakkingsmateriaal
Voor de levering van een product met montage gelden dezelfde voorwaarden als een bestelling zonder montage. Natuurlijk geldt dit niet voor uw oude apparatuur. Uw oude apparatuur zal deskundig worden gedemonteerd en zal door de monteur worden meegenomen.

Het verpakkingsmateriaal wordt door onze monteurs niet mee terug genomen. Wij willen u vragen om hier zorg voor te dragen. In verband met uw herroepingsrecht, adviseren wij u om het verpakkingsmateriaal de éérste twee weken te bewaren. Dit zodat het product indien nodig, in de originele verpakking geretourneerd kan worden.

CONTACT

Wilt u een afspraak maken in één van onze winkels, of wilt u op een later tijdstip door ons terug worden gebeld? Vul dan het online formulier in en wij nemen contact met u op.

(Bel)afspraak maken

Contactmogelijkheden

Bel 0318 - 456 000
Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30
Stuur een e-mail
Wij reageren binnen 48 uur (uitgezonderd op zon- en feestdagen)