KLANTENSERVICE

« Terug naar het overzicht

14 DAGEN BEDENKTERMIJN

Bent u niet tevreden met uw aankoop? Dan kunt u dit binnen 14 dagen, na ontvangst van uw product, bij ons melden. Hierna heeft u nog eens 14 dagen de tijd om uw product te retourneren. Natuurlijk wel in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). U mag een oven bijvoorbeeld gerust bekijken zoals u ook in een winkel zou doen, maar ga er geen gerechten in klaar maken.
 
Geen probleem: Graag niet op deze manier:
 
Compleet, in originele staat
en verpakking
Incompleet en/of
zonder verpakking
Beschadigd Vies en/of gebruikt


Bevalt uw aankoop toch niet helemaal, maar heeft u het product al in gebruik genomen? Voor al uw aankopen geldt de 14 dagen bedenktermijn, dus ook voor deze. Bij zichtbare gebruikssporen, missende accessoires of een ontbrekende verpakking krijgt u van ons dan ook een deelvergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van de staat van het product op het moment dat wij deze controleren.

Krijgt u uw geld terug? We proberen bij garantie altijd binnen 5 werkdagen na afhandeling de terugbetaling uit te voeren.

Als u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, wordt er zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping terugbetaald.

Zo snel mogelijk, uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding krijgt u het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele (standaard) verzendkosten van ons terug.
Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. Kijk op https://www.123apparatuur.nl/info/garantie-retouren voor een indicatie van deze kosten.


Bepaalde producten vallen onder de uitzonderingen, zoals producten die speciaal voor u zijn geproduceerd op kleur maat en andere voorwaarden. Het gaat dan om producten die speciaal vervaardigd zijn naar instructies van u als klant. We hopen dat u begrijpt dat u die niet kunt retourneren.

U kunt gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Retouradres:

123Apparatuur
Morsestraat 41
4004JP Tiel
 

CONTACT

Wilt u een afspraak maken in één van onze winkels, of wilt u op een later tijdstip door ons terug worden gebeld? Vul dan het online formulier in en wij nemen contact met u op.

(Bel)afspraak maken

Contactmogelijkheden

Bel 0318 - 456 000
Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 21:00
Zaterdag:                   9:30 - 16:00
 
Stuur een e-mail
Wij reageren binnen 48 uur (uitgezonderd op zon- en feestdagen)