KLANTENSERVICE

« Terug naar het overzicht

BESTELLING WIJZIGEN OF ANNULEREN

Heeft u net een bestelling geplaatst, maar bent u iets vergeten of wilt u toch uw bestelling annuleren? Lees hieronder welke stappen u het beste kunt volgen.

Iets vergeten?
Bent u toch nog iets vergeten? Dat is natuurlijk vervelend, maar dit lossen we graag met u op. Indien er geen transportkosten verbonden zijn aan de producten die u vergeten bent te bestellen, dan kunt u gewoon een nieuwe bestelling plaatsen. Dit kost u dan ook niets extra en is waarschijnlijk ook de meest eenvoudige en snelste manier.

Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice. Zij zorgen dan dat uw order op de juiste manier wordt aangepast. Dit is ook de beste manier wanneer u al transportkosten heeft moeten betalen voor uw eerdere bestelling, indien deze nog niet is verzonden. Op deze manier betaalt u namelijk slechts éénmaal transportkosten. Wij kunnen uw bestelling helaas niet meer aanpassen zodra deze is verzonden. U kunt dan contact opnemen met onze klantenservice. Zijn zullen dan kijken of ze nog iets voor u kunnen betekenen.

Annuleren
Heeft u net een bestelling geplaatst, maar wilt u toch uw bestelling annuleren? Geen probleem! Neem direct contact met ons op. Zolang uw bestelling ons magazijn nog niet heeft verlaten, kunnen we deze direct voor u annuleren, tenzij het een uitzondering betreft.

Is uw bestelling al onderweg? Dan kunt u de bestelling alleen nog weigeren. U geeft aan bij de bezorgdienst dat u het pakket niet wilt hebben en het pakket gaat naar ons retour. Nadat wij het pakket retour hebben ontvangen, nemen we contact met u op om tot een oplossing te komen. Het annuleren of weigeren van een bestelling is kosteloos. Heeft u het pakket wel geaccepteerd? Dan zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Wanneer u een bestelling verwacht welke door onze eigen bezorgdienst geleverd zou worden, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij zullen dan contact opnemen met de bezorger in kwestie, zodat deze uw adres kan overslaan.

CONTACT

Wij nemen graag de tijd om uw wensen te bespreken en te laten zien wat allemaal mogelijk is op het gebied van keukeninbouwapparatuur. Daarom werken wij in onze winkel alleen op afspraak. Een afspraak maakt u heel eenvoudig via het online formulier of door te bellen op 0318 - 456 000.

(Bel)afspraak maken

Contactmogelijkheden

Bel 0318 - 456 000
Maandag t/m vrijdag: 8:30 - 17:30
Stuur een e-mail
Wij reageren binnen 48 uur (uitgezonderd op zon- en feestdagen)