Van 1 april t/m 30 juni 2019 ontvang je bij aankoop van minimaal vijf AEG keukeninbouwapparaten gratis een AEG keukenmachine KM4300 t.w.v. € 499,-
 

GEEF JE NIEUWE KEUKEN IETS EXTRA'S

Bij aankoop van minimaal vijf AEG keukeninbouwapparaten krijg je tijdelijk gratis een AEG keukenmachine KM4300 t.w.v. € 499,-.

De AEG KM4300 is een krachtige en veelzijdige keukenmachine uitgevoerd in glanzend zwart. Naast een handige keukenhulp is deze keukenmachine ook een sieraad voor elke keuken.

Bestel de keukeninbouwapparaten in de actieperiode van 1 april 2019 t/m 30 juni 2019 en upload de getekende orderbevestiging uiterlijk vóór 31 juli 2019 om van de aanbieding gebruik te kunnen maken.

Registreer uw aankoop en ontvang de gratis keukenmachine
Actievoorwaarden
AEG SensePro®

De SensePro®-kookplaat zorgt dat elk gerecht een succes wordt. De draadloze sensor meet de kerntemperatuur van voedsel. Kook pasta, sudder saus, bak een biefstuk - rood, medium of doorbakken. Het is zelfs mogelijk om sous-vide te koken met deze kookplaat. Het is uw persoonlijke chef-kok voor restaurantmaaltijden thuis.

AEG
SVI84881FB
  • Inductie kookplaat 78cm
  • 4 zones
  • SensePro
  • MaxiSense
  • OptiHeat Control
  • Hob2Hood
  • facet rand
op aanvraag
AEG ComfortLift®

Baanbrekend, maar toch eenvoudig en volledig ontworpen om u te helpen de vaatwasser in en uit te ruimen.
De vaatwasser in- en uitruimen is al geen plezier, daarom introduceert AEG ComfortLift®. De eerste vaatwasser ter wereld waarvan u de onderste mand naar boven kunt verplaatsen. Uw glanzende vaat en kookgerei worden tot op een prettige werkhoogte gebracht. Zo kunt u efficiënter uitladen en effectiever de vaatwasser inruimen. Een vaatwasser die ontworpen is om het u gemakkelijker te maken.