Keukenapparaten

Handige informatie

Bezorgen 5 dagen van de week

Uw bestelling kunnen wij elke dag van de week bezorgen behalve op zaterdag en zondag. U ontvangt uiterlijk 08:00 uur 's ochtends op de dag van bezorging een tijdsindicatie per e-mail en/of sms. Hiermee kunt u het dagdeel van de bezorging inzien. Heeft u het aflevermoment gemist? Dan neemt onze klantenservice contact met u op voor een nieuw afspraak.

Vandaag voor 23:59 uur besteld? Morgen in huis.

Behalve als u op vrijdag bestelt, dan ontvangt u uw bestelling op maandag. Bent u de volgende dag niet thuis? Dan kunt u natuurlijk ook een andere dag kiezen.

Bezorging grote producten

Grote producten bezorgen wij met onze eigen bezorgdienst binnen Nederland (Waddeneilanden uitgezonderd). België tegen meerprijs en uitsluitend in overleg. Hiervoor gelden de onderstaande punten: Vandaag voor 06:00 uur besteld? Vandaag in huis. Behalve als u op zondag bestelt, dan ontvangt u uw bestelling op maandag. Bent u dezelfde dag niet thuis? Dan kunt u natuurlijk ook een andere dag kiezen.

Wij bezorgen én monteren (tegen meerprijs) uw product.

De bezorging loopt volgens de normale manier. Vervolgens ontvangt u de gegevens van de monteur voor uw regio. Let op! Vaak zal de levering en montage op een andere dag geschieden. Montage kan in overleg met de monteur ook in het weekend of avond (afhankelijk van de planning van de monteur).