Kookplaat accessoires

Z821UD0 NEFF Kookplaat accessoires

Recirculatieset tbv vrijblazend
  • Z821UD0-NEFF-Kookplaat-accessoires
  • Z821UD0-NEFF-Kookplaat-accessoires
  • Z821UD0-NEFF-Kookplaat-accessoires
  • Z821UD0-NEFF-Kookplaat-accessoires
124,-
Bezorgen:
Gratis bezorgd door postnl
Garantie:
Dit artikel is niet meer leverbaar, graag kijken wij samen met u naar een passend alternatief.
Neem hiervoor contact met ons op via
0318-456000 of info@123apparatuur.nl

Of klik hier om teruggebeld te worden.
vergelijken


Voor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd
- alleen bij voorraad artikelen
14 dagen bedenktijd
Het beste advies
Al 20 jaar vertrouwd
Omschrijving

Belangrijkste kenmerken

 

  • Recirculatie starterset met cleanAir filters (4 stuks) en verbindingselement/adapter voor uitblazen achter de kast: - 4 cleanAir filters verwijdert 85% van de geuren en gaat 1 jaar mee - een telescopische slider met geïntegreerde afdichtingen en een zelfklevend bevestigingsframe om de luchtuitlaat van het apparaat eenvoudig te verbinden met de uitsparing in het achterpaneel van het meubilair. Het Plug’ n Play -systeem maakt zeer handige planningen en zeer gemakkelijke en snelle installaties mogelijk. Een retouropening van ≥400cm² moet worden gerespecteerd in het plintgebied. Deze configuratie vereist een verticale opening van min. 25 mm achter het achterpaneel van het meubilair. Voorgesteld voor ideale prestaties zijn 50 mm.
Eigenschappen van Z821UD0
Algemeen
eigenschapwaarde 
Acties Geen  
Categorie Kookplaat accessoires  
EAN 4242004250043  
Levertijd 1 t/m 3 werkdagen  
Merk NEFF  
Naam (NL) Recirculatie starterset met cleanAir filters (4 stuks) en verbindingselement/adapter voor uitblazen achter de kast  
Ook bekend als T58PL6EX2, T58TL6EN2, T48PD7BX2, T48PD7BX2, Z821UDO  
Design
eigenschapwaarde 
Basiskleur Grijs  
Maten en gewicht
eigenschapwaarde 
Breedte inclusief verpakking 247 mm  
Diepte inclusief verpakking 278 mm  
Hoogte inclusief verpakking 88 mm  
Garantie
2 jaar garantie
Standaard ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie en service op alle artikelen van het merk NEFF dat u bij 123apparatuur koopt. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen adviseren wij u bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch of per e-mail te verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben onze medewerkers de juiste gegevens van de servicedienst voor u. De fabrieksgarantie van de NEFF Z821UD0 is 2 jaar.
Meer van NEFF
Bekijk hier alle NEFF Kookplaat accessoires

NEFF logo
NEFF
Taurusavenue 36
2132 LS Hoofddorp
Tel: +31(0)88-4244041
Mail: infocentrum-neff@bshg.com
Website: www.neff.nl

Over NEFF
NEFF richt zich op de consument die een volledig nieuwe keuken wil aanschaffen en voorzien van de beste kookapparatuur. NEFF onderscheidt zich met de beste heteluchtsysteem CircoTherm. Dit wordt ondersteund door een aantal unieke features zoals bijvoorbeeld Slide & Hide waarbij de ovendeur onder de oven verdwijnt. Deze ovens zijn ook beschikbaar met stoomfunctie. Bij VarioSteam ovens zorgt de stoom te allen tijde voor het beste bakresultaat, bij FullSteam ovens kunt deze zelfs als volwaardige stoomoven gebruiken om bijvoorbeeld groentes te stomen. De inductiekookplaten van NEFF kunnen worden bediend met een TwistPad. Dit is een magnetische knop waarmee eenvoudig de instelling van de kookzone geregeld wordt. Met Flexzones heeft iedereen de gelegenheid met de pannen van zijn of haar keuze te koken mits geschikt voor inductie. Om de ontstane kookdampen effectief af te voeren heeft NEFF een groot assortiment afzuigkappen die dit stil en zeer goed doen.


Service gegevens
Telefoon service: +31(0)88-4244041