Inductie kookplaten

KOLN774IBS FRILEC Inductie kookplaat

Inductie kookplaat 77cm, 4 zones, Tiptoetsen met slider
 • KOLN774IBS-Frilec-Inductie-kookplaat
 • KOLN774IBS-Frilec-Inductie-kookplaat
 • KOLN774IBS-Frilec-Inductie-kookplaat
 • KOLN774IBS-Frilec-Inductie-kookplaat
 • bouwtekening-KOLN774IBS-Frilec-Inductie-kookplaat
 • bouwtekening-KOLN774IBS-Frilec-Inductie-kookplaat
€ 649,00
Dit artikel is een uitlopend of oud model, neem hiervoor contact met ons op 0318-456000

Of klik hier om teruggebeld te worden.
Bezorgen:
Gratis
Garantie:


Populair bij onze klanten
gebaseerd op KOLN774IBS
Voor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd
- alleen bij voorraad artikelen
14 dagen bedenktijd
Oude apparaat GRATIS retour
Deskundige montageservice
Omschrijving

De nieuwe, strak ontworpen inbouw inductiekookplaat KÖLN774-IBS heeft een tijdloze stijl die perfect past in iedere keuken. Het bedienen van de 4 kookzones gaat eenvoudig via de tiptoetsen én de slider aan de voorzijde van de plaat. Alle 4 kookzones zijn voorzien van een powerbooster om uw pannen extra snel op te warmen. De kookplaat detecteert zelf of er een pan op de zone staat en schakelt ook automatisch uit wanneer de pan weggehaald wordt.

De restwarmteindicator geeft na het koken aan of de zone nog warm is. Veilig, maar ook fijn om bijvoorbeeld een sausje warm te houden totdat de rest van de maaltijd klaar is. Met de timer stel je in wanneer een kookzone mag uitschakelen, zodat aanbranden verleden tijd is.

Belangrijkste kenmerken

 • Afmetingen: 6,0 x 77,0 x 52,0
 • Kleur: Zwart
 • Kookzones: 4
 • Bediening: Tiptoetsen met slider
 • Plaatsing: Inbouw
Eigenschappen
Algemene kenmerken
Bouw Inbouw  
Levertijd 1 t/m 3 werkdagen  
Merk Frilec  
Ook bekend als KOLN774IBS, KOLN774IBS, KÖLN774IBS, KÖLN774IBS  
Gewicht en omvang
Breedte 77 cm  
Inbouw breedte 74 cm  
Design
Aantal branders/kookzones 4  
Type kookplaat Inductie  
Garantie
2 jaar garantie
Standaard ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie en service op alle artikelen van het merk FRILEC dat u bij 123apparatuur koopt. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen adviseren wij u bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch of per e-mail te verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben onze medewerkers de juiste gegevens van de servicedienst voor u. De fabrieksgarantie van de FRILEC KOLN774IBS is 2 jaar.
5 jaar garantie - inbouw Superieur

Er geldt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar, ingaande op de datum vermeld op uw factuur. De 5 jaar (60 maanden) garantie van FRILEC houdt in dat een defect product ook in het 3e t/m 5e jaar wordt omgeruild voor een nieuwe. U betaalt in het 3e t/m 5e jaar alleen de omruilkosten. Omruilkosten zijn de kosten voor het repareren en/of het vervangen van een product. Het defecte product wordt daarbij kosteloos afgevoerd en is eigendom van FRILEC. De actuele omruilkosten worden op de website van FRILEC weergegeven.

De volledige voorwaarden kunt u vinden op de website van FRILEC.

Meer van Frilec
Bekijk hier alle Frilec Inductie kookplaten

Frilec
J.F. Kennedylaan 101b
7001 CZ Doetinchem
Tel: +31(0)314-362244
Fax: +31(0)314-378232
Mail: info@domest.nl
Website: www.frilec.nl

Over Frilec
Frilec is een Duits merk, geboren in 1986 in Dusseldorf Duitsland. Frilec vertegenwoordigt de Duitse kwaliteit en degelijkheid die bekend staat om zijn betrouwbaarheid en lange levensduur. Met deze hoge productstandaard wordt een breed assortiment huishoudelijke apparatuur aangeboden op de Europese markt in landen zoals Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de Benelux. De producten onderscheiden zich daarnaast met een fraai luxe design en een hoog afwerkingsniveau. Stuk voor stuk zijn de Frilec modellen energiezuinig met tenminste A++ en zelfs een aantal modellen in A+++. Kortom Frilec is een zeer innovatief merk.


Service gegevens
Telefoon service: +31(0)314-362244