Afzuigkap accessoires

HF3006 ATAG Afzuigkap accessoires

Koolstoffilter / fijnstof filter
  • HF3006-ATAG-Afzuigkap-accessoires
LET OP! Bel of mail ons voor de speciale kortings prijs!
Bel ons 0318 - 456 000
1 t/m 3 werkdagen
Indien voorradig bij de leverancier.
Bezorgen:
10,-
Garantie:


Voor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd
- alleen bij voorraad artikelen
14 dagen bedenktijd
Oude apparaat GRATIS retour
Deskundige montageservice
Omschrijving


Dit fijnstoffilter is voor filtering van geur- en fijnstof met een langere levensduur dan reguliere koolstoffilters. Het zorgt ervoor dat geuren geneutraliseerd worden en de lucht wordt gefilterd en gereinigd. Daarnaast wordt het vet wat vrijkomt tijdens het koken opgevangen. Daarom is het belangrijk om na circa 1 jaar tijd het fijnstoffilter te vervangen (de IKR4082F/M heeft een vervangingsindicatie). Met deze fijnstoffilter wil Pelgrim een bijdrage leveren aan een gezonde luchtkwaliteit.

Deze fijnstoffilter is geschikt voor de volgende inductiekookplaten met afzuiging: IKR4082F en IKR4082M.

Let op: voor eerste gebruik de startset inclusief fijnstoffilter HR0003 bestellen.

Belangrijkste kenmerken

  • Te combineren met de inductiekookplaten met afzuiging: IKR4082F en IKR4082M

Overige kenmerken

  • Dit fijnstoffilter is voor filtering van geur- en fijnstof met een langere levensduur dan reguliere koolstoffilters. Het zorgt ervoor dat geuren geneutraliseerd worden en de lucht wordt gefilterd en gereinigd. Daarnaast wordt het vet wat vrijkomt tijdens het koken opgevangen. Daarom is het belangrijk om na circa 1 jaar tijd het fijnstoffilter te vervangen (de IKR4082F/M heeft een vervangingsindicatie). Met deze fijnstoffilter wil Pelgrim een bijdrage leveren aan een gezonde luchtkwaliteit.
  • Deze fijnstoffilter is geschikt voor de volgende inductiekookplaten met afzuiging: IKR4082F en IKR4082M
  • Let op: voor eerste gebruik de startset inclusief fijnstoffilter HR0003 bestellen
Eigenschappen
Algemene kenmerken
Bouw Overig  
Categorie Afzuigkap accessoires  
Levertijd 1 t/m 3 werkdagen  
Merk ATAG  
Ook bekend als  
Garantie
2 jaar garantie
Standaard ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie en service op alle artikelen van het merk ATAG dat u bij 123apparatuur koopt. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen adviseren wij u bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch of per e-mail te verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben onze medewerkers de juiste gegevens van de servicedienst voor u. De fabrieksgarantie van de ATAG HF3006 is 2 jaar.
Meer van ATAG
Bekijk hier alle ATAG Afzuigkap accessoires

ATAG
Impact 83
6921 RZ Duiven
Tel: +31(0)26-8821100
Fax: +31(0)26-8821110
Mail: info@atagnederland.nl
Website: www.atag.nl

Over ATAG
ATAG is er voor de bevlogen thuiskok. Want wij weten wat u verlangt en spelen daarop in met hoogwaardige, praktische en duurzame kookapparatuur – met een professionele touch. Voor thuiskoks is geïnspireerd koken een creatieve bezigheid, een onderdeel van hun levensstijl. Thuiskoks zijn mensen met ambitie in de keuken. Ze hebben een positieve kijk op het leven, houden van gezelligheid en zijn enthousiast over alles wat met koken te maken heeft. Koken met mooie en goede kookapparatuur verhoogt hun kookplezier. Het kookplezier van de thuiskok is van oudsher in de producten van ATAG verankerd. Wij luisteren naar kookliefhebbers en maken kookapparatuur die solide aanvoelt, comfortabel werkt en gezien mag worden: ´Dutch Design´, hoge kwaliteit, goed schoon te houden – dát maakt de thuiskok tot de chef in zijn eigen keuken. Wij benutten de intuïtieve kracht van design en de nieuwste kookinnovaties en combineren die met de ervaringen van onze kookliefhebbers. Hierdoor herkent de thuiskok zich in de kookapparatuur van ATAG. ATAG we love cooks.


Service gegevens
Telefoon service: +31(0)88-8821801
Service aanvragen: www.atagservice.nl
Garantie registratie: www.atagservice.nl/registreer_uw_apparaat.aspx

Brochure aanvragen
Brochure aanvragen: www.atag.nl/brochure