Inzetbakken

ACCBAR14 ABK Inzetbak

Baronga/Bingara 14 restenbakje (niet geschikt voor model: 16, 46), RVS
  • ACCBAR14-ABK-Inzetbak
  • bouwtekening-ACCBAR14-ABK-Inzetbak
€ 99,00
1 t/m 3 werkdagen
Indien voorradig bij de leverancier.
Bezorgen:
€ 10
Garantie:


Voor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd
- alleen bij voorraad artikelen
14 dagen bedenktijd
Oude apparaat GRATIS retour
Deskundige montageservice
Omschrijving

Baronga/Bingara 14 restenbakje (niet geschikt voor model: 16, 46)

Eigenschappen
Algemene kenmerken
Bouw Overig  
Categorie Inzetbak  
Levertijd 1 t/m 3 werkdagen  
Merk ABK  
Garantie
2 jaar garantie
Standaard ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie en service op alle artikelen van het merk ABK dat u bij 123apparatuur koopt. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen adviseren wij u bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch of per e-mail te verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben onze medewerkers de juiste gegevens van de servicedienst voor u. De fabrieksgarantie van de ABK ACCBAR14 is 2 jaar.
Meer van ABK
Bekijk hier alle ABK Inzetbakken

ABK
Gesinkkampstraat 4
7051 HP Varsseveld
Tel: +31(0)315-801940
Fax: +31(0)315-801950
Mail: info@abk-innovent.nl
Website: www.abk-innovent.com

Over ABK
ABK InnoVent is opgericht in 1997. Het bedrijf richtte zich bij de oprichting voornamelijk op het leveren van maatwerk RVS afzuigkappen, hetgeen tot uiting komt in de naam InnoVent, "Innovatieve Ventilatie". Al snel volgden ook de RVS werkbladen op maat.

ABK InnoVent richte haar werkzaamheden vervolgens op het ontwerpen, ontwikkelen en strategisch vermarkten van unieke hoogwaardige RVS concepten voor een breed marktgebied. ABK InnoVent biedt een unieke collectie met plafondunits, afzuigkappen, externe motoren, spoelbakken, werkbladen en kookplaten.

Met de introductie van i-Cooking in 4mm massief worden er nieuwe mogelijkheden gevonden om gaskoken te integreren met het werkblad, al snel gevolgd door dezelfde toepassing in overige werkbladmaterialen. Ook inductie oplossingen zijn nu volop verkrijgbaar als volledig geïntegreerd systeem. De i-Cooking ontwikkelingen worden ook internationaal geroemd door toegekende prijzen als de reddot award, IF gold award en de IIA (interior Innovation Award) award in 2011, tijdens de Living Kitchen beurs in Keulen.


Service gegevens
Telefoon service: +31(0)315-801940
Service aanvragen: www.abk-innovent.com

Brochure aanvragen
Brochure aanvragen: www.abk-innovent.com