Wandschouw afzuigkappen

7590 LENOXX Wandschouw afzuigkap

diagonale designkap Passat luxe 90cm zwart, ESG veiligheidsglas, 850m3/u, energieklasse D
  • 7590-Lenoxx-Wandschouw-afzuigkap
  • bouwtekening-7590-Lenoxx-Wandschouw-afzuigkap
839,-
Bezorgen:
Gratis
Garantie:
Dit artikel is niet meer leverbaar, graag kijken wij samen met u naar een passend alternatief.
Neem hiervoor contact met ons op via
0318-456000 of info@123apparatuur.nl

Of klik hier om teruggebeld te worden.
vergelijken


Voor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd
- alleen bij voorraad artikelen
14 dagen bedenktijd
Oude apparaat GRATIS retour
Al 20 jaar vertrouwd
Omschrijving

Lenoxx is een Duits merk dat al meer dan 13 jaar gespecialiseerd is in kookapparatuur en afzuigkappen. Innovatie en design vormen de basis van Lenoxx en dat laten ze in elk product terugkomen. Alle producten van Lenoxx worden vervaardigd volgens strikte criteria voor duurzaamheid, met als doel om innovaties te ontwikkelen met maximaal voordeel voor de klant.

De PASSAT-afzuigkap zet accenten in elke moderne keuken. Het tweedelige ontwerp van de veiligheidsglasplaten harmonieert met elke moderne keramische kookplaat. Daarom is de afzuigkap ook verkrijgbaar in de standaardbreedtes 60 en 90 cm. De modelnaam "PASSAT" maakt de afzuigkap dankzij de krachtige binnenruimte-motor met maximaal 850 cbm / h alle eer. De externe interne motor wordt aangestuurd via een eenvoudig te gebruiken 4-fasen Touchtronic-circuit. Meer gebruiksgemak wordt geboden door automatische overschrijding en vetverzadigingsindicator. De uiterst efficiënte filtering gebeurt met koolstoffiltermat en metalen vetfilter, die ook in de vaatwasser kunnen worden gereinigd. Voor even warme en heldere verlichting zijn twee 1,9 watt LED-lampen slim geïntegreerd. Natuurlijk kan de afzuigkap worden meegenomen in de recirculatie- of uitlaatmodus. Het speciale ontwerp van de PASSAT-afzuigkap zorgt voor een totale hoofdruimte bij het werken op de kookplaten. De energie-efficiëntieklasse van de PASSAT-afzuigkap is "B".

Productspecificaties

  • Afzuigmethode: recirculatie en afvoerluchtwerking
  • 2x Led spots
  • 1 metalen vetfilter
  • Inbouwhoogte 150mm
  • 5 uitgangen waarvan 5x vlak kanaal.
  • Soft touch met afstandsbediening

 

Afstand tot het werkblad 50cm

 

Eigenschappen van 7590
Algemeen
eigenschapwaarde 
Acties Geen  
Levertijd 1 t/m 3 werkdagen  
Merk Lenoxx  
Ook bekend als PASSAT LUXE WIT, PASSAT WIT, LUXE WIT  
Garantie
2 jaar garantie
Standaard ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie en service op alle artikelen van het merk LENOXX dat u bij 123apparatuur koopt. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen adviseren wij u bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch of per e-mail te verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben onze medewerkers de juiste gegevens van de servicedienst voor u. De fabrieksgarantie van de LENOXX 7590 is 2 jaar.
Meer van Lenoxx
Bekijk hier alle Lenoxx Wandschouw afzuigkappen

Lenoxx logo
Lenoxx
Boschstraße 38
D-32120 Hiddenhausen
Mail: info@lenoxx.de
Website: www.lenoxx.de