Multifunctionele watersystemen

7040012 FRANKE Multifunctioneel watersysteem

Floww Perfect3 Touch 3-in-1 kraan Square, incl. Combi XL 10L boiler, F1700 filter, Hub, RVS
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • 7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • bouwtekening-7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • bouwtekening-7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
 • bouwtekening-7040012-Franke-Multifunctionele-watersystemen
€ 1149,00
1 t/m 3 werkdagen
Indien voorradig bij de leverancier.
Bezorgen:
Gratis
Garantie:


Voor 23:59 uur besteld, morgen bezorgd
- alleen bij voorraad artikelen
14 dagen bedenktijd
Oude apparaat GRATIS retour
Deskundige montageservice
Omschrijving

Laatste model !

Perfect3 Combi XL, koud, warm en gefilterd kokend water
De Perfect3 biedt ook de luxe van kokend water, maar heeft de Touch- in plaats van de Twist-bediening. Bij deze productlijn kunt u kiezen uit drie elektronische kranen met de Touch-bediening en led-indicatie in chroom of full rvs, en twee boilers voor kleine of grotere hoeveelheden warm of kokend water.


Touch Square RVS kraan
De elektronische kranen zijn uitgerust met de zogenaamde Touch-bediening. Door het gebruik van deze knop kan de kraan gefilterd water leveren. De status van de kraan wordt aangegeven door middel van een verlichte led-ring bij de keuzeknop. Door middel van verschillende kleuren is te zien in welke stand de keuzeknop staat. Alleen de functie(s) die op de kraan is/zijn aangesloten, zal/zullen zichtbaar zijn. De kraan staat in de beginsituatie in de slaapstand met de led-ring aan (zwak, wit licht).

1. Druk de keuzeknop één keer kort in om de kraan te activeren (standby). De ring licht fel wit op.
2. Draai de keuzeknop linksom of rechtsom om een functie te kiezen. De kleur van de ring geeft aan welke functie gekozen is (zie tabel).
3. Druk de keuzeknop in om water te tappen. Tapstand - Ingedrukt houden. Door de keuzeknop ingedrukt te houden, stroomt er gefilterd water uit de kraan. Door de keuzeknop los te laten, stopt de kraan.
4. Pan/Karaf vulstand - Twee keer kort indrukken Door de keuzeknop 2 keer kort in te drukken, stroomt er gedurende 20 seconden (+/- 1 liter) continu gefilterd water uit de kraan. U kunt de kraan tussentijds stoppen door de keuzeknop éénmaal kort in te drukken.
5. Als u de keuzeknop 10 seconden of langer niet bedient, gaat de kraan in de standby-stand. De ring licht fel wit op.
6. Als u de keuzeknop daarna nog eens 60 seconden of langer niet bedient, gaat de kraan in de slaapstand. De ring geeft zwak, wit licht.

Rechtshandig te plaatsen
Cool-touch-uitloop
Bedieningshendel 90° zonder achterzwaai
Past op een bestaand kraangat (min. 35mm)
Met indicator ‘ filter vervangen’ in bedieningsknop


Combi XL boiler
De Combi-XL is de krachtigste boiler van floww. Het meest geschikt als je grote hoeveelheden warm of kokend water gebruikt. De Combi-XL past in vrijwel elke keukenkast.

Kokend en warm water
Verplicht filter plaatsen, standaard meegeleverd
Enkel Cold-fill aan te sluiten (koud water)
Staand plaatsen
Aan – en uit te zetten
Voor groot verbruik huishoudens
Te combineren met alle kokend water kranen

Technische specificaties:
Inhoud 10 l
Afmetingen (hxbxd) 45,2x30x28,5 cm
Capaciteit 7,5 liter kokend water (100 °C) / 32 liter warm water (40 °C)
Bijzonderheden
Direct grote hoeveelheden warm of kokend water
Inclusief F1700 filterset
Enkel geschikt in combinatie met de Floww HUB


F1700 filter:
Om de zuiverheid van het voor het gefilterde water te kunnen garanderen, heeft floww twee filters in het assortiment. Filter F1700 (capaciteit 1.700 liter) is geschikt voor de meeste keukensituaties en toereikend voor minimaal een jaar gefilterd water. Voor de grootverbruiker is er filter F2500 met een capaciteit van 2.500 liter. Deze set wordt geleverd met de F1700 filter.

Voordelen
Wateronthardend
Verwijdert geur- en smaakverstorende stoffen zoals chloor en kalk en verbetert hierdoor de smaak van koffie en thee
Verwijdert schadelijke stoffen zoals zware metalen, pesticiden en medicijnresten
Gemakkelijk te plaatsen én vervangen

Bescherming
Kalk is de grootste vijand van alle kokendwatersystemen. Temperatuur, waterhardheid en frequentie van gebruik hebben hier veel invloed op. Hoe meer het systeem gebruikt wordt des te meer aanslager wordt gegenereerd, dit heeft een negatief effect op de levensduur en het energieverbruik van het systeem. De F1700 en de F2500, zijn s ’werelds eerste filtersystemen die hardheidreductie en corrosie controle effectief combineert. Hierdoor heeft u de beste waterkwaliteit voor kokendwatersystemen ongeacht het waterhardheid niveau.

Smaak
Door de toe voeging van actief carbon wordt het water gezuiverd van smaak- en geurverstorende stoffen zoals chloor en kalk. In gefilterd water komen aroma’s het best tot hun recht en worden uw gerechten, koffie of thee een pure en smaakvolle belevenis.

Kwaliteit
Het filter verwijdert ook schadelijke stoffen zoals zware metalen, pesticiden en medicijnresten. Het gepantenteerde DuoBlend® bypass systeem zorgt voor een nauwkeurige samenstelling van zacht water met behoudt van de noodzakelijke mineralen. Mineralen zijn net als vitamines stoffen die in kleine hoeveelheden voorkomen in eten en drinken. Ze zijn onmisbaar voor een goede gezondheid en normale groei en ontwikkeling.

Gebruiksgemak
Het filter is compact en makkelijk zonder speciaal gereedschap te monteren. De cartridge kan een voudig vervangen worden en is door middel van een handbeweging makkelijk te ontkoppelen. De watertoevoer wordt bij verwijdering van de cartridge automatisch afgesloten. De levensduur van een waterfilter is afhankelijk van het volume van de filterpatroon en de waterhardheid in uw gebied. Na een bepaald aantal liters water verminderen de prestaties van het waterfilter beduidend.

Vervanging
U kunt een nieuw filter bestellen via Floww water. Het gebruikte filter kunt u met het normale huisafval weggooien, het filter is namelijk geheel milieuvriendelijk afbreekbaar.


HUB
Met de introductie van de HUB wordt de installatie van uw floww systeem kinderlijk eenvoudig. Had u voorheen nog 5 losse onderdelen in uw keukenkast, met de HUB is dit gereduceerd tot één component. De HUB bevat de kleppenset, inlaatcombinatie, mengset, filter en controlbox. De montagetijd wordt met de HUB teruggebracht naar 20 minuten en dit alles zonder gereedschap! Bovendien is foutieve montage nagenoeg onmogelijk.

Voeding 230VAC/24VDC
Afmetingen (incl. filter) 160x205x435 mm (hxbxd)
Mengtemperatuur 55°C (niet instelbaar)

Voordelen
Installatietijd van 20 minuten
Foutieve montage nagenoeg onmogelijk
5 onderdelen geïntegreerd in een product; filter, kleppenset, mengset, inlaatcombinatie en controlbox
Zowel horizontaal als verticaal te plaatsen
Standaard meegeleverd bij bijna elke set (niet apart te bestellen)
 

Eigenschappen
Algemene kenmerken
Bouw Overig  
Categorie Multifunctionele watersystemen  
Levertijd 1 t/m 3 werkdagen  
Merk Franke  
Ook bekend als 70-40-012  
Serie Perfect3  
Soort water Koud  
Warm  
Kokend  
Technische details
Capaciteit watertank 10 Liter  
Reservoir uitvoering Combi-XL  
Vorm Rechthoekig  
Kenmerken
Kleur van het product RVS  
Garantie
2 jaar garantie
Standaard ontvangt u 2 jaar fabrieksgarantie en service op alle artikelen van het merk FRANKE dat u bij 123apparatuur koopt. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen adviseren wij u bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch of per e-mail te verhelpen. Mocht dit niet het geval zijn dan hebben onze medewerkers de juiste gegevens van de servicedienst voor u. De fabrieksgarantie van de FRANKE 7040012 is 2 jaar.
5 jaar garantie na registratie
FRANKE heeft een unieke garantieregeling. Naast 2 jaar volledige basisgarantie, ontvangt u van Floww 3 jaar extra garantie. Om in aanmerking te komen voor de garantie geldt de voorwaarde dat u uw aankopen binnen 2 maanden na aankoop registreert. Tot en met het tweede jaar wordt uw FRANKE-product of de onderdelen daarvan kosteloos gerepareerd of vervangen, derde tot en met het vijfde jaar worden uitsluitend onderdelen vergoed

De volledige voorwaarden kunt u vinden op de website van FRANKE.

Meer van Franke
Bekijk hier alle Franke Multifunctionele watersystemen

Franke
Lagedijk 13
5705 BX Helmond
Tel: +31(0)492-585111
Fax: +31(0)492-585250
Mail: fnl-info@franke.com
Website: www.franke.nl

Over Franke
Franke Kitchen Systems is ‘s werelds grootste producent van keukensystemen. Kwaliteit en design staan hoog in het vaandel en er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en de nieuwste productiemethoden. Franke Nederland produceert en levert spoelbakken, kranen, afzuigkappen, afvalsystemen, aanrechtbladen en maatwerk. Make It Wonderful" - staat voor Franke’s belofte om het dagelijks leven een beetje meer speciaal te maken voor haar zakelijke partners en klanten. De belofte onderstreept ook de wens van Franke om producten nog aantrekkelijker en gebruiksvriendelijker te maken. De focus ligt op innovatie, product-systemen en een uitzonderlijke service.


Service gegevens
Telefoon service: +31(0)492-585111